Moderna Furniture – mobila creată pentru confortul tău!

Te salutăm cu drag în magazinul nostru online Moderna Furniture!

Suntem o echipă tânără, în continuă dezvoltare, care crede cu tărie că succesul în afaceri nu este determinat neapărat de volumul mare al vânzărilor, ci mai degrabă de reputația companiei. Și, pentru că ne dorim ca experiența de cumpărare a clienților noștri să fie cât mai plăcută, selectăm cu mare grija produsele, punând accent pe calitate, design și fiabilitatea acestora.

Noi știm exact cum ar trebui să fie proiectat un scaun care să te facă să te simți confortabil atunci când îl folosești, să poți rămâne relaxat chiar și atunci când muncești, să poți sta comod atunci când trebuie să aștepți pe cineva, să îți ofere suportul lombar necesar dacă ești nevoit să petreci mult timp așezat, pe scurt – să nu te distragă de la ceea ce ai de făcut.

Dar gama noastră de produse nu se limitează doar la scaune pentru birou și casă. De asemenea, comercializăm și mobilier pentru industria HoReCa, mobilier școlar, o gamă larga de mese, taburete, cuiere etc. Mai mult, dacă ești în cautarea unui anume produs pe o altă culoare sau tapițerie decât cele prezentate în magazin, putem solicita furnizorului să-l producă la comandă, anume pentru tine. Suntem mereu gata să-ți venim în ajutor, așa că te așteptăm în vizită sau cu un apel telefonic.

Cu drag,
Echipa Moderna Furniture